Χωρίς κατηγορία

Αποκτά εμπειρίες, παίρνει οικονομική ανάσα κόντρα στην Μπενφίκα

Ο Άρης σήμερα έχει αγώνα… Κόντρα στην Μπενφίκα στις 9 μ.μ. στο Κλεάνθης Βικελίδης, οι κίτρινοι περιμένουν να έχουν διπλό κέρδος. Αγωνιστικές εμπειρίες απέναντι σε ένα Ευρωπαϊκό κλαμπ, αλλά και βαθιά οικονομική ανάσα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης θα δει την ομάδα του σε ένα ακόμη υψηλής δυσκολίες φιλικό τεστ, προκειμένου να δοκιμάσει αγωνιστικές σκέψεις και σχήματα, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι απόντες του Άρη είναι γνωστοί. Οι διεθνείς Γιαννιώτας και Σουνάς, ο Βελλίδης, ο οποίος παραμένει εκτός ομάδας και οι τραυματίες.

Ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμη μέρα ακολούθησε χθες ο Νίκος Ψυχογιός, όπως και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο τελευταίος έδειξαν μια σύσπαση στον τετρακέφαλο και τις επόμενες μέρες θα εξεταστεί εκ νέου, προκειμένου να φανεί πότε θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Όπως είναι αναμενόμενο, τόσο ο Ψυχογιός όσο και ο Τριανταφυλλάκος, δεν υπολογίζονται για το σημερινό φιλικό με τη Μπενφίκα, μαζί με τον Ανδρέα Ηρακλή, ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση τον Φεβρουάριο.

To σημαντικό για τον Κατσαβάκη, αλλά και τον κόσμο που θα ήθελε να δει ένα ακόμη νέο πρόσωπο, είναι η συμμετοχή του Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος προπονήθηκε το Σάββατο και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση,οπότε θα πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα.

Από κει και πέρα, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, η διοικούσα επιτροπή του Άρη περιμένει την σημαντική οικονομική βοήθεια του κόσμου. Σε επόχές, όπου και το τελευταίο ευρώ είναι πολύτιμο, οι κίτρινοι ποντάρουν στην οικονομική στήριξη των φιλάθλων περιμένοντας γεμάτες κερκίδες.

Ήδη έχουν ετοιμάσει την προβολή αρχειακού υλικού από τους ιστορικούς αγώνες πριν από 33 χρόνια με τους “Αετούς” της Λισαββόνας, τότε που ο Άρης πέτυχε μια λαμπρή πρόκριση στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

To Top