Απολογήθηκε η Μέταλιστ, η UEFA αποφασίζει!

Ολοκληρώθηκε η δίωρη απολογία της Μέταλιστ στην επιτροπή Εφέσεων της UEFA για την υπόθεση εμπλοκής των Ουκρανών στο στημένο ματς με την Καρπάτι το 2008.

Συγκεκριμένα, οι νομικοί εκπρόσωποι της ομάδας του Χάρκοβο παρουσίασαν στα μέλη της επιτροπής Εφέσεων της ομοσπιονδίας τις θέσεις τους για το θέμα. Και, πλέον, αυτή θα αποφασίσει για την ευρωπαϊκή τύχη των Ουκρανών…

Τα μέλη έχουν, ήδη, αποσυρθεί για να ζυγίσουν τα δεδομένα και να βγάλουν την τελική ετυμηγορία με την εκτίμηση που υπάρχει να είναι πως αυτή θα γίνει γνωστή μέσα στην ημέρα. Βέβαια, ουκρανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως δεν αποκλείεται η όποια απόφαση της επιτροπής Εφέσεων να γίνει γνωστή μετά από 24 ώρες, όπερ σημαίνει αύριο Τετάρτη (14/8).

Τώρα σε ό,τι αφορά στη Μέταλιστ απολογήθηκε και οι παράγοντες της διαρρέουν στον ευρωπαϊκό Τύπο πως σε περίπτωση αρνητικής για τους ίδιους απόφασης της UEFA, θα προσφύγουν στο CAS, προκειμένου να μπλοκάρουν την εφαρμογή της.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί πως ενδεχόμενος αποκλεισμός της Μέταλιστ από την Ευρώπη μπορεί να φέρει τον ΠΑΟΚ από το «παράθυρο» στα play offs του Champions League και αντιμέτωπο με τη Σάλκε.

To Top