Απολογήθηκε ο Μέσι για την απουσία από το φιλικό στο Χονγκ Κονγκ (video)

Η μη συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι σε φιλικό παιχνίδι που είχε προγραμματιστεί στο Χονγκ Κονγκ, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στους ανθρώπους που είχαν αγοράσει εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τον σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι από κοντά, με τον ίδιο να αναφέρεται σε αυτό το γεγονός.

«Δεν κατάφερα να αγωνιστώ στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι λόγω τραυματισμού. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος να μας δει και πραγματικά ήθελα πολύ να παίξω μπροστά τους», δήλωσε με απολογητικό τρόπο ο Μέσι στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το επερχόμενο φιλικό παιχνίδι με την Βίσελ Κόμπε.

Ο Αργεντινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής απουσίαζε από τον αγώνα με επίλεκτη ομάδα του Χονγκ Κονγκ και αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις τόσο των φίλων της Ίντερ Μαϊάμι, όσο και των θαυμαστών του.

Ένας τραυματισμός ήταν η αιτία και ο Μέσι δεν ήθελε να ρισκάρει, παρά τη μεγάλη επιθυμία του κοινού. Άφησε ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στη χώρα και να είναι στην ιδανική κατάσταση για να αγωνιστεί στο φιλικό της Τετάρτης.

To Top