Απολογήθηκε στους… δημοσιογράφους ο Λουίς Ενρίκε

Μπορεί το θέμα να ήταν το ματς με την Έλτσε, όμως ο Λουίς Ενρίκε έπειτα από «βομβαρδισμό» ερωτήσεων, αναγκάστηκε να απαντήσει σε όλα τα άλλα θέματα που κάνουν την Μπαρτσελόνα να μυρίζει μπαρούτι.

Ιδανική ευκαιρία αποτέλεσε για τους δημοσιογράφους η συνέντευξη Τύπου του Λουίς Ενρίκε ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Έλτσε, έτσι ώστε να τον «ανακρίνουν» για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός των Καταλανών, ήταν προετοιμασμένος για να μην… μιλήσει για το προσεχές παιχνίδι και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός σε όλες του τις απαντήσεις. Αυτό που ξεχώρισε είναι πως έχει ήδη μιλήσει με όλους του τους παίκτες έπειτα από την ήττα απέναντι στην Σοσιεδάδ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια την συνεργασία του με τον Θουμπιθαρέτα αλλά και τον Λιονέλ Μέσι.

«Έχω την ίδια αυτοπεποίθηση, όπως στο ξεκίνημα. Παρά τις φήμες, παραμένω πιστός. Η ήττα στο “Ανοέτα” μας επηρέασε. Την Κυριακή είχαμε μια ευκαιρία και την χάσαμε. Ήταν ένα πλήγμα για την ομάδα, σίγουρα», είπε αρχικά κι εν συνεχεία αναφερόμενος στην παραίτηση του Θουμπιθαρέτα τόνισε: «Ήταν ένα δυσάρεστο νέο. Έχω μόνο λόγια θαυμασμού να πω για την συνεργασία μας».

Για τις σχέσεις με τους παίκτες και την κατάσταση στα αποδυτήρια: «Έχω μιλήσει με όλους τους παίκτες του ρόστερ. Με άλλους λιγότερο, με άλλους περισσότερο. Από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια. Ούτε θα επιβεβαιώσω αλλά ούτε και θα διαψεύσω κάτι».

Όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμος. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Κλείνοντας, είπε: «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Η δουλειά μου είναι να κάνω την ομάδα να αποδίδει. Παραμένω αισιόδοξος, αλλά καταλαβαίνω πως οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι έπειτα από το παιχνίδι της Κυριακής».

To Top