Απολογήθηκε στους οπαδούς του ΟΦΗ για την ισοπαλία ο Νταμπράουσκας

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό από τη Λαμία απέναντι στην Κηφισιά, χάνοντας πέναλτι στο τέλος του αγώνα. Οι λίγοι φίλοι των Κρητικών που ταξίδεψαν στη Λαμία ζήτησαν το λόγο από παίκτες και προπονητή με τον Νταμπράουσκας να πηγαίνει μπροστά από την κερκίδα για να δώσει εξηγήσεις για το τελικό 0-0.

Ο Λιθουανός τεχνικός πήγε προς το μέρος των οπαδών στην εξέδρα και μίλησε μαζί τους, λέγοντας αρχικά: «Παιδιά, συγνώμη για την εμφάνιση».

Οι φίλαθλοι απάντησαν στον Νταμπράουσκας λέγοντας του: «Τι πήγε λάθος Μίστερ; Είδαμε πολλές κακές πάσες, έφταιγε το γήπεδο»;

Εκείνος απάντησε: «Είναι άνθρωποι και οι παίκτες, δεν φταίει το γήπεδο όταν έχουμε τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια. Υπάρχει η πίεση πως θέλουμε να μεγαλώνουμε» και όταν του έγινε η επισήμανση, από την πλευρά των φιλάθλων πως ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος όσο ήταν το παιχνίδι 11 εναντίον 11 ο ίδιος έγνεψε καταφατικά.

Ο κόσμος του ΟΦΗ χειροκρότησε τον προπονητή και μάλιστα του ζήτησε να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να τους ευχαριστεί.

To Top