Απολογία ΠΑΟΚ για το… Δελφινάριο: “Τα επεισόδια από… 10-15 άτομα, εμείς τα αποδοκιμάζουμε”!

Να τιμωρηθεί με τη μίνιμουμ ποινή σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δηλαδή με πρόστιμο και τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικών, ζήτησε για τα όσα έγιναν με τον Άρη, ο ΠΑΟΚ , οι νομικοί του οποίου υποστήριξαν ότι τα επεισόδια στις καθυστερήσεις τα έκαναν 10-15 οπαδοί «και το υπόλοιπο γήπεδο τους έβριζε». Εντός της ημέρας η απόφαση.

Στον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λιγκ απολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη και περιμένει εντός της ημέρας την τιμωρία του.

Το κατηγορητήριο είναι κόλαφος για τον ΠΑΟΚ που ζήτησε να τιμωρηθεί με τη μικρότερη προβλεπόμενη ποινή, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πρόστιμο και τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικών.

Οι νομικοί του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομμάτης, μάλιστα, αμφότεροι καταδίκασαν τα επεισόδια που έγιναν από 10-15 άτιμα, τα οποία όπως σημείωσαν, αποδοκίμασε η πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ που ήταν στο γήπεδο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο λοιπόν: ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με:

– 2-4 αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο που ξεκινάει από 50.000 ευρώ μπορεί να φτάσει και τις 250.000 ευρώ για τα επεισόδια που ακολούθησαν την εισβολή των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο, στις καθυστερήσεις

– Έως δύο αγωνιστικές που λόγω υποτροπής διπλασιάζονται, για ρίψη αντικειμένων στις καθυστερήσεις του αγώνα.

– Τουλάχιστον μια αγωνιστική, για καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα λόγω ανάμματος πυρσών σύμφωνα με τον παρατηρητή.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, να σημειωθεί, ότι είθισται να γίνεται σύντμηση των ποινών και η τιμωρία να είναι μικρότερη αθροιστικά.

Από όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να τιμωρηθεί μόνο για την είσοδο των οπαδών του και τα όσα επακολούθησαν, δηλαδή, σύμφωνα με το άρθρο 15, 4β. που προβλέπει 2-4 αγωνιστικές και πρόστιμο 50.000-250.000 ευρώ.

 

To Top