Απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες

Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου βρίσκονται οι τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, που φέρονται να προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στα δικαστήρια με τον δικηγόρο του και ο 32χρονος, ο οποίος αναζητούνταν από την αστυνομία. Τα αστυνομικά μέτρα στο δικαστικό μέγαρο είναι δρακόντεια και οι τρεις νεαροί, ηλικίας 22, 27 και 24 ετών πέρασαν το κατώφλι του κτιρίου από την είσοδο της Λεωφόρου Δικαιοσύνης, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και με σκυμμένα τα κεφάλια.

Οι νεαροί θα δώσουν στην ανακρίτρια τη δική τους εκδοχή για τα επεισόδια, καθώς το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκε ανατροπή στα μέχρι τότε δεδομένα, αναφορικά με το πως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ο 46χρονος, καθώς οι γιατροί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας μετά από σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο ο 46χρονος φίλαθλος, κατέληξαν στο ότι δεν υπάρχει ανεύρυσμα, πόσο μάλλον ρήξη αυτού.

Αυτό σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το έδειξε και η αγγειογραφία που του έκαναν. Αυτό αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα με τους γιατρούς να λένε πως η αιμορραγία στον εγκέφαλο του Κωνσταντίνου Κατσούλη, μπορεί να οφείλεται ενδεχομένως σε κάποιο χτύπημα, όπως έχουν καταθέσει και αυτόπτες μάρτυρες.

Πηγή: ekriti.gr

To Top