ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απολύθηκε από την ΕΠΟ για το σκάνδαλο με τις κάμερες

Παρελθόν από την ΕΠΟ ο Παυσανίας Παπανικολάου. Λίγo μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τις κάμερες, νέα εξέλιξη-βόμβα στο ποδόσφαιρο, καθώς απολύθηκε ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου.

Μια εξέλιξη-βόμβα για τους γνωρίζοντες τα εσωτερικά του ελληνικού ποδοσφαίρου σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τις κρυφές κάμερες στα γραφεία της ΕΠΟ, προέκυψε νέα είδηση, καθώς απολύθηκε ο Παυσανίας Παπανικολάου.

Ο επί σειρά ετών Εκτελεστικός Γραμματέας της ομοσπονδίας και θεωρούμενος ως το Νο 2 των τελευταίων διοικήσεων είναι γνωστό ότι αποτελούσε τον άνθρωπο που ουσιαστικά κινούσε τα νήματα στο ποδόσφαιρο.

Θυμίζεται ότι ο κ. Παπανικολάου (που ήταν ένα από υψηλότερα αμειβόμενα στελέχη της ομοσπονδίας και αποτέλεσε στενό συνεργάτη των προέδρων Σαρρή και Γκιρτζίκη) είχε παραμείνει στη θέση του μετά τον διορισμό της Προσωρινής Διοικούσας, ωστόσο είχαν περιοριστεί δραστικά οι αρμοδιότητές του.

Από την πλευρά της ΕΠΟ τονίζεται ότι η απόλυση Παπανικολάου δεν σχετίζεται με την υπόθεση των παρακολουθήσεων με τις κρυφές κάμερες. Απομένει τις επόμενες μέρες να μάθουμε ποιος είναι ο λόγος της απομάκρυνσης του πρώην ισχυρού άνδρα του ποδοσφαίρου από την ομοσπονδία…

Πηγή: sport-fm.gr

To Top