Απομακρύνεται ο Κούπερ! Γιατί είναι αρνητικός – “Τελευταίο χαρτί” τηλεφώνημα Ηλιάδη στον Αργεντινό

O Άρης έκανε συγκεκριμένη επαφή για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, εκδηλώνοντας την πρόθεσή του να συνεργαστεί για τα επόμενα δυο χρόνια. Ήταν το αυτονόητο που μπορούσε να κάνει από την στιγμή που υπάρχει η αίσθηση, ότι το όνομα, η δυναμική και η εμβέλεια του, θα συνθέσουν την λύση που θα βγάλει την ομάδα από την αγωνιστική κρίση.

Η διοίκηση των κίτρινων στο πλαίσιο αυτό ζήτησε μέσω του δικηγόρου του Κούπερ να πληροφορηθεί το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης συνεργασίας.

Σε ένα ποσό περίπου 300.000-350.000 ευρώ είναι οι δυνατότητες του Άρη, (τις οποίες ξεπερνάει κατά πολύ…). Η πλευρά του προπονητή ξεκινάει από ένα ποσό 550.000-600.000 ευρώ ευρώ. Όμως, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, παρά τη δεδομένη μεγάλη οικονομική διαφορά, ο Κούπερ είναι αρνητικός να επιστρέψει κυρίως για δυο συγκεκριμένους λόγους, παρά τα αισθήματα που έχει συνολικά για τον Άρη και τον κόσμο του. 

Ο πρώτος έχει να κάνει με τον (άσχημο) τρόπο με τον οποίο βίωσε το τέλος της προηγούμενης συνεργασίας του από την διοίκηση Αθανασιάδη στον Άρη (υπάρχουν πολλά παράπονα για τον τρόπο που φέρθηκαν και σε αυτόν και στους συνεργάτες του…) και ο δεύτερος ότι θεωρεί το ρόστερ του Άρη ότι είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων, δεν έστησε αυτός την ομάδα και είναι αρκετά μακριά από τη δική του φιλοσοφία, που θα του δώσει το κίνητρο να επιστρέψει.

Δεν είναι τυχαία η δήλωση που έκανε ο δικηγόρος του στην Ελλάδα Μηνάς Λυσάνδρου, o οποίος τόνισε σήμερα στην “Μακεδονία” ότι: “δεν είναι καλό το τάιμινγκ για να επιστρέψει ο Κούπερ στον Άρη”.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του μάνατζερ του Αλέχανδρο Καμάνιο τόσο στο ραδιόφωνο (Metropolis), όσο στον έντυπο Τύπο (ΑΝ των συντακτών) με τις οποίες περιέγραψε τις δυσκολίες της συνεργασίας, τονίζοντας ειδικά, το κακό προηγούμενο της διοίκησης Αθανασιάδη.

Παρά τη δεδομένη αρνητική στάση του Κούπερ, στην Αλκμήνης τονίζουν ότι θα παίξουν το “τελευταίο χαρτί” τους. Σήμερα αναμένεται να τηλεφωνήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης στον Αργεντινό τεχνικό, ώστε να του εξηγήσει αναλυτικά το πλάνο και τις προθέσεις της νέας διοίκησης, γνωρίζοντας τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν και ότι ξεκινάει με ντεζαβαντάζ τη συνομιλία.

Το θέμα αναμένεται να κλείσει σήμερα, με τις πιθανότητες σε βάρος των κίτρινων. Ο Άρης σε οριστική αρνητική απάντηση, θα πορευτεί στις επόμενες κινήσεις του, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος περιορίζεται…

To Top