ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Απομακρύνθηκε η εξάδα για τον Άρη

Ο Άρης με την τρίτη συνεχόμενη ήττα του, χθες στο Λαύριο έχασε και νέο σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά του να τερματίσει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να αποφύγει τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό στην πρώτη φάση των πλέι οφ.

Με την κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί στον βαθμολογικό πίνακα, πολύ δύσκολα θα τερματίσει στις έξι πρώτες θέσεις στο τέλος της κανονικής διάρκειας τη σεζόν.

Οι “κίτρινοι” είναι έβδομοι, όμως έχουν δύο περισσότερα παιχνίδια από τον όγδοο Κολοσσό, ο οποίος υποδέχεται σήμερα τον Απόλλωνα Πατρών κι έχει ένα εξ αναβολής, στις αρχές Απριλίου με τον Παναθηναϊκό, στη Ρόδο. Επίσης, οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν την 21η αγωνιστική (01/04) στο κλειστό της Καλλιθέας, με τους Ροδίτες να έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς νίκησαν στον αγώνα του πρώτου γύρου στο “Nick Galis Hall”.

Ο Άρης θα υποδεχθεί το προσεχές Σάββατο (25/03, 17:00), ανήμερα των 109ων γενεθλίων του τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Εν συνεχεία θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας τον Κολοσσό και την 22η και τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον ανεβασμένο Προμηθέα.

Γίνεται κατανοητό ότι ακόμη κι αν κάνει το απόλυτο είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει μια θέση στην πρώτη εξάδα, αφού οι ομάδες, που προπορεύονται έχουν δύο και τρεις νίκες παραπάνω.

To Top