Απορίες για την… “ομιλία” Ζαμπέτα!

Στον Άρη μπορεί άνετα κάποιος να πει ότι τα “είδε όλα”. Ειδικά μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η είδηση της παρουσίας του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Αντώνη Ζαμπέτα στα αποδυτήρια της ομάδας και το γεγονός ότι “καυτηρίασε την έλλειψη τσαμπουκά των παικτών”, η οποία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, την ώρα που έκανε και σχετικές δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, γεννάει μόνο απορίες.

Ο παράγοντας του Άρη φέρεται να είπε στα αποδυτήρια ότι: «Δεν γίνεται να δείχνετε τη μαγκιά σας και τον τσαμπουκά από το 86ο λεπτό και μετά! Αυτά θέλω να τα βλέπω από το ξεκίνημα του παιχνιδιού».

Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές και ειδικά την ώρα που ο καλός παράγοντας είναι μέρος του σημερινού γενικότερου προβλήματος του Άρη και της αγωνιστικής εικόνας που αναγκάστηκε να παρουσιάσει η ομάδα, παίζοντας όντας με παίκτες της Κ20 και της Κ17, θα περίμενε ο καθένας άλλους είδους ευαισθησία.

Θα περίμενε π.χ. να βγει και να καταγγείλει δημόσια τα όσα έγιναν στην Τούμπα από τον Δώνη, τους παίκτες του και τα αίσχη στον φωτεινό πίνακα…

Αυτά προς το παρόν. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο…

To Top