Απορίες για τη “σιγή ασυρμάτου” στο θέμα της πενταμελούς επιτροπής…

Στις 14 Σεπτεμβρίου η Κοινωνία Μελών ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή της να συγκροτηθεί πενταμελής επιτροπή, στην οποία θα λογοδοτήσουν παράγοντες και υπάλληλοι του κιτρινόμαυρου συλλόγου για τη δράση, τα λάθη και τις παραλείψεις των τελευταίων χρόνων. 

Παρά την προαναγγελία ότι: “το έργο της επιτροπής ξεκινά από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από το πέρας του οικονομικού-διαχειριστικού ελέγχου” μέχρι σήμερα και μέχρι αυτήν τη στιγμή επικρατεί “σιγή… ασυρμάτου”, η οποία προκαλεί απορίες και ερωτηματικά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: “Ορίστηκε πενταμελής επιτροπή αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της ΚΜΑ (κ. Άγγελο Γρόλλιο), τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής (κ. Βασίλη Μπάμπη), τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής των πρόσφατων εκλογών της ΚΜΑ (κ. Παναγιώτη Μαστροθύμιο) καθώς και δύο μέλη του Σωματείου που θα επιλέξουν οι ίδιοι”.

Μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί ποια είναι τα άλλα δυο μέλη της επιτροπής, το αν ξεκίνησε το έργο της, αλλά και το αν κλήθηκαν -σύμφωνα με την ανακοίνωση- “άμεσα με κάθε σύννομο μέσο να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η ΑΡΗΣ Εμπορική τα μέλη του Σωματείου που διετέλεσαν μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια ή στελέχη σε θέσεις ευθύνης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, της ΑΡΗΣ Εμπορική και της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ από το 2004 έως και σήμερα”.

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή στις 21 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία (παράλληλα) για τον διαγωνισμό σχετικά με τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ από ανεξάρτητη αρχή.

Η εντολή του κόσμου στην τελευταία γενική συνέλευση ήταν να γίνει ο έλεγχος αυτός και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους προκάλεσαν τη σημερινή τραγική οικονομική κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Άρης να οδηγείται στο “πτωχευτικό” άρθρο 99.

Εντολή σαφής και ξεκάθαρη, η οποία απαιτεί συγκεκριμένες πράξεις και ενέργειες. Τα λόγια περίσσεψαν…

 

To Top