Απορρίφθηκε η αίτηση κατά ΑΣ, δεν μπήκε στην ουσία το δικαστήριο, “πέταξε” το… μπαλάκι για τις 13 Μαΐου

Ολοκληρώθηκε η νέα δικαστική υπόθεση που αφορά την ΠΑΕ Άρης. Το δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της συζήτησης για την προσωρινή διαταγή αναστολής της απόφασης του ΑΣ, με την οποία ζητούσε την αντικατάσταση της διοίκησης Σκόρδα, μια και έκρινε ότι δεν έχει τον χαρακτήρα του κατεπείιγοντος, από τη στιγμή που υπάρχει το δικαστήριο της 13ης Μαΐου.

Πρόκεται για την προσωρινή διαταγή που είχε ζητήσει ο Λάμπρος Σκόρδας, ενόψει των ασφαλιστικών μέτρων και της αγωγής που κατέθεσε για την ακύρωση της απόφασης του Ερασιτέχνη για την αντικατάστασή του στην ΠΑΕ Άρης. Το δικαστήριο ουσιαστικά “πέταξε” το μπαλάκι στην υπόθεση της 13ης Μαΐου, απέρριψε την αίτηση και δεν ενέκρινε την έκδοση προσωρινής διαταγής.

Από κει και πέρα, τα ασφαλιστικά μέτρα Σκόρδα κατά της απόφασης του ΑΣ ορίστηκαν για τον Οκτώβριο του 2014, ενώ η αγωγή για τον Μάρτιο του… 2015!

Επί της ουσίας, όλα θα κριθούν την Τρίτη 13 Μαΐου, όταν και το δικαστήριο θα αποφασίσει εάν θα συνεχίσει ως έχει η διοίκηση Στεφανίδη ή θα επιστρέψει η διοίκηση Σκόρδα. H απόφαση βέβαια θα χρειαστεί διάστημα ένα μήνα για να εκδοθεί…

Το δικαστικό “ντέρμπι” συνεχίζεται…

To Top