Απορρίφθηκε η διάταξη Τζίβα: Επιτρέπεται η έξοδος από τη χώρα στον Μαρινάκη

Το συμβούλιο πλημμελειοδικών Πειραιά απέρριψε τη διάταξη της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα και από σήμερα επιτρέπεται ξανά η έξοδος από τη χώρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα με διάταξή της είχε απαγορεύσει και επίσημα την έξοδο από τη χώρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους Νίκο Συντυχάκη, Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και Ηλία Τσακίρη. Στο μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού και τους τρεις συγκατηγορουμένους του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή – διακίνηση – χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ήταν ένας από τους περιοριστικούς όρους.

Η διάταξη της εισαγγελέως θα έπρεπε να επικυρωθεί και τυπικά από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η διάταξη της εισαγγελέως δεν έγινε δεκτή και έτσι από σήμερα επιτρέπεται και πάλι η έξοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη από τη χώρα.

Στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Πειραιά προεδρεύων ήταν ο Ιωάννης Μαλούχος. Ήταν ο ίδιος που υπό την προεδρία του το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο Πειραιά είχε απορρίψει αίτημα της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα, για να «ανοίξει» το κινητό του Μάκη Γιαννουσάκη.

Πηγή: sdna.gr

To Top