ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ένινγκ στην FIFA! Ζητούσε 230.000 ευρώ παρά την συμφωνία με τον Άρη

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ένινγκ στην FIFA! Διπλή δικαίωση για την ΠΑΕ Άρης!

Παρά το γεγονός ότι όλοι είχαν τονίσει πώς ο Μίχαελ Ένινγκ “κύριος ήρθε, κύριος έφυγε” τα γεγονότα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Όπως είναι γνωστό, μετά τον τραγικό αποκλεισμό του Άρη από την Κοβαλίβκα στο Europa League, οι κιτρινόμαυροι κάλεσαν τον Ενινγκ και προχώρησα σε λύση κοινή συναινέσει. Μάλιστα, όπως είχε αναφερθεί τότε και υπογράμμισε ο επίσημος Άρης την συμφωνία του διαζυγίου υπέγραψαν και οι δυο πλευρές, ενώ ο σύλλογος κατέβαλε και μια αποζημίωση.

Στη συνέχεια έχοντας εισπράξει όλα τα χρήματα, ο Γερμανός τεχνικός, άγνωστο γιατί και με ποιων προτροπή και συμβουλή έκανε προσφυγή στη FIFA ζητώντας να πληρωθεί όλο τOY συμβόλαιο του μέχρι 30-6-2022, κάτι που σήμαινε ότι διεκδικούσε συνολικά 230.000 ευρώ!

Η προσφυγή του Ένινγκ στη FIFA απορρίφθηκε, γεγονός που αποτελεί μια διπλή δικαίωση για την ΠΑΕ Άρης. Από τη μια ενώ είχε πληρώσει ένα σημαντικό ποσό, απέφυγε μια ακόμη άδικη οικονομική αιμορραγία, ενώ από την άλλη, αποτελεί και μια ηθική νίκη από τη στιγμή που υπήρχε υπογεγραμμένη οικονομική συμφωνία.

To Top