Αποστολάκης: “Γιατί επέλεξα να πάω στον ΑΠΟΕΛ”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε για την απόφαση του να… μετακομίσει από τη νέα σεζόν στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.

Ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη, μίλησε για την απόφασή του.

Αναλυτικά  όσα δήλωσε ο Κώστας Αποστολάκης στο trifilara.gr:

Πως νιώθεις; Τα πρώτα συναισθήματα της μεταγραφής σου;

“Έφυγα από μια πολύ μεγάλη ομάδα και πηγαίνω σε μια άλλη πολύ μεγάλη. Δεν θα ήθελα κάτι λιγότερο, ως επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Είχα προτάσεις από το εξωτερικό και είχα αρκετές προτάσεις να είμαι ειλικρινής . Θεωρητικά όταν τα ζύγισα είδα ότι το ΑΠΟΕΛ ταιριάζει στα θέλω μου , όχι μόνο τα οικονομικά. Είναι ένας μεγάλος ελληνικός σύλλογος”.

Μίλησες με τον κ Ουζουνίδη;

“Με τη διοίκηση μίλησα αρχικά. Στον κύριο Ουζουνίδη χρωστάω παρά πολλά. Μαζί με τον τιμ του με ανέβασαν στην ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού, με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία μου. Τώρα βρίσκω έναν άνθρωπο που τον γνωρίζω καλά”.

Τι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή σου;

“Έπαιξε ρόλο ότι μιλάμε για μια ελληνική ομάδα και πάτρια εδάφη. Θεωρώ Ελλάδα την Κύπρο. Και πως τα φέρνει η ζωή… Από μικρός μου κάνε εντύπωση όταν παρακολουθούσα με τον πατέρα μου κάποια ματς σε αυτό το γήπεδο, πόσες ελληνικές σημαίες υπήρχαν. Και ρωτούσα! Τελικά θα αγωνιστώ και εγώ εδώ”.

Τι στόχους θέτεις;

“Προσωπικοί στόχοι μου είναι οι εξής: Ένα νέο σημαντικό βήμα στη ζωή μου, θα μου δώσει ώθηση. Να πάρω ματς στα πόδια μου. Να πάρω τίτλους με την ομάδα. Να αγωνιστώ Ευρώπη, να πετύχουμε όλους τους στόχους μας”.

Δέλεαρ η Ευρώπη;

“Ευρώπη ! Μου αρέσει ιδέα των ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Ανέκαθεν ήταν στόχος μου και μάλλον, ένας επιπλέον στόχος με το εξαιρετικό όνομα που διαθέτει το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη, σε Champions League και Εuropa League”.

To Top