ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποστολή διπλού για τον Άρη με Άλι στη Νίκαια – Με 21 παίκτες, εκτός οι Γκαρσία και Λούμορ

Με τον Μοχάναντ Άλι στην αποστολή του Άρη για πρώτη φορά ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο τον Ιωνικό στη Νίκαια (19.00). Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ματέο Γκαρσία και Λούμορ, επέστρεψε ο Κρίστιαν Γκάνεα.

Σημειώνεται πως η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” απαρτίζεται από 21 παίκτες, κάτι που σημαίνει πως ακόμα ένας θα μείνει εκτός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (17/09) στο γήπεδο της Νεάπολης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Χαΐροβιτς, Ματίγια, Άλι, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μάνος».

To Top