ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποστολή με 19 παίκτες και αρκετές επιστροφές για τον Άρη κόντρα στον ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ (28/01 15:00), με τον Νίκο Αναστόπουλο να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας, όπου σε αυτήν δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Ρόβας.

Από την άλλη πλευρά, επέστρεψαν οι Ιλιτς, Καράμπελας, Μπαργκάν, Ραούλ Μπράβο και Μπούρμπος, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός αποστολής του αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, ενώ συμπεριλήφθηκαν και πάλι οι νεοαποκτηθέντες Σόουζα και Γκαρσία.

Όπως αναφέρει ηκιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. (28/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος.

Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βασίλης Ρόβας”.

To Top