ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποστολή-νίκης για ΑΡΗ για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας των γυναικών του ΑΡΗ για το αυριανό, κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α΄ Εθνικής, που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο γήπεδο της Τριανδρίας.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο προπονητής του ΑΡΗ, Γιώργος Σπυριδωνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή των «κίτρινων».

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα των «κίτρινων» στο facebook:

«Με μια απογευματινή προπόνηση στις 19/2/2016 στις 20:00 στο γήπεδο των Planet Fc, στο Αγρόκτημα Θέρμης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει στις 21/2/2016 στις 15:00 στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Ο νέος προπονητής του ΑΡΗ, ο Γιώργος Σπυριδωνίδης μετά την τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες είναι οι εξής:

Εύη Γαβριηλίδου, Ξένια Κυριάκη, Χριστιάνα Βήκα, Ευαγγελία Μαντατζή, Αναστασία Μίχου, Χαρά Νεοφύτου, Ρία Κολλήγα, Αναστασία Σπυριδωνίδου, Ευαγγελία Σύραλη, Κυριακή Βασιλείου, Άννα Κωνσταντινίδου, Ελένη Τσιακλίδου, Κέλλυ Τσιτσιά, Jasna Djordjevic, Anica Plecic, Ιωάννα Καλογεροπούλου, Ελένη Βουτσά, Άσπα Τσιγγελίδου».

To Top