Αποστολή: Προετοιμασία στο Πράβετς – Στόχος: “Να γίνουμε ομάδα”!

Πρωινό εγερτήριο. Ραντεβού στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αποσκευές δεκάδες. Είκοσι έξι ποδοσφαιριστές (Διούδης απών με άδεια, Μπουζάνης ταξιδεύει από Λονδίνο), τεχνικό τιμ και το υπόλοιπο σταφ σε ένα πούλμαν. Προορισμός: Πράβετς. Απόσταση: Κάτι περισσότερο από 300 χιλιόμετρα. Στόχος: “Να γίνουμε ομάδα”. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη ξεκινάει! Το PRESSARIS θα είναι παρών στο Πράβετς για να καταγράψει και να σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες…

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου επέλεξε 28 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι: Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κύργιας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Κοτσαρίδης, Ψυχογιός, Λεμονής, Τριανταφυλλάκος, Γκελής, Αγκάνθο, Έλσνερ, Ρένια, Διούδης, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Μανιάς, Νταμαρλής, Γιαννίτσης, Γ. Παπαδόπουλος, Ηρακλής, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Καράδαης, Πουλίδο, Μπουζάνης, Γκόλιας, Μάντζαρης.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Ο Άρης έχει πολλά νέα πρόσωπα, έχει καινούριο προπονητή και πρέπει να χτιστεί από την αρχή. Ο Χατζηνικολάου θα προσπαθήσει στο επόμενο 10ήμερο να περάσει την φιλοσοφία του στους παίκτες. Αυτοί με τη σειρά τους οφείλουν να την αφομοιώσουν. Ο νέος Άρης εκεί θα χτιστεί και μέσα από τα τρία φιλικά παιχνίδια θα αρχίσει να “μοντάρεται” ούτως ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Αυτό που επιθυμεί ο Χατζηνικολάου είναι να έχει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μαζί του όλο το ρόστερ και γι’ αυτό δουλεύει η διοίκηση, ούτως ώστε να κλείσουν το συντομότερο δυνατό οι μεταγραφικές κινήσεις και να δουλέψει ο Έλληνας τεχνικός χωρίς απουσίες.

 

To Top