Αποστολή πρόκρισης με τον Αγκάνθο παρόντα! Αποφασίζει ο Μιλίνκοβιτς αν θα χρησιμοποιήσει τον Ισπανό!

Μέσα ο Νταβίντ Αγκάνθο! Ο Ισπανός κατάφερε έστω και την τελευταία στιγμή να θέσει εαυτό στην διάθεση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και πλέον είναι θέμα του Σέρβου τεχνικού αν θα τον ξεκινήσει ή θα προτιμήσει κάποια άλλη λύση στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός του Αγκάνθο στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Ρούμπεν Πουλίδο και Μπάμπης Οικονομόπουλος, αμφότεροι εξέτισαν την τιμωρία τους στο ματς με τον Πλατανιά. Εκτός αποστολής άφησε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς τον Τζον Ιμπέχ, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο, αλλά και τον Σαλόζε Ουντότζι.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου (31/10, 20:30, ΟΤΕ Sport 4 HD) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της β’ φάσης (2η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδας 2013-2014.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Αγκάνθο, Έλσνερ, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Επανέρχονται οι Ρούμπεν Πουλίδο, Νταβίντ Αγκάνθο και Μπάμπης Οικονομόπουλος, που εξέτισαν την ποινή τους”.

 

To Top