Αποστολή στην… Αθήνα για τα δελτία και αναμονή της ΕΠΟ!

Μια ακόμη μέρα πέρασε χωρίς ο Άρης να εξασφαλίσει τη συμμετοχή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του. Οι κίτρινοι μετά από μια σειρά επαφών και πιέσεων και αφού θεωρούν ότι έκαναν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες (όπως  ανάλογα είχε γίνει και στο παρελθόν) περιμένουν την ΕΠΟ και την αρμόδια επιτροπή μεταγραφών να εκδώσει τα δελτία των νέων παικτών.

Πρόκειται για τους Μπουγαΐδη, Βλάχο, Κουσίδη, Καμινιώτη, Γουναρίδη και Μπακασέτα, έξι συνολικά τον αριθμό. Η ΠΑΕ Άρης έχει καταθέσει βεβαίωση χρεών από τη ΦΑΕ και την προσωρινή διαταγή προστασίας των πιστωτών και περιμένει την έκδοση των δελτίων, όπως είχε γίνει και τις προηγούμενες φορές.  Περιμένει από την ΕΠΟ να σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις. 

Φορολογική ενημερότητα δεν είχε ούτε τις προηγούμενες φορές, αλλά η ΕΠΟ με βάση την δικαστική απόφαση και την προσωρινή διαταγή εξέδιδε κανονικά τα δελτία.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης συνεδρίασε αργά χθες το απόγευμα σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις του. Οι άνθρωποι των κίτρινων αποφάσισαν να περιμένουν και την σημερινή ημέρα και σε περίπτωση που η Ομοσπονδία διατηρήσει την ξαφνική και αδικαιολόγητη αρνητική στάση της προς τον σύλλογο, στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε κατάθεση μηνύσεων και αγωγών.

Προηγουμένως, όμως, αναμένεται να κάνουν μια σειρά ενεργειών προκειμένου να έχουν αποτέλεσμα. Στο πλαίσιο αυτό θα μεταβούν στην Αθήνα ο Θανάσης Κώνστας από πλευράς ΠΑΕ, αλλά και ο υπεύθυνος λογιστηρίου Μπάμπης Κωτσιόπουλος για να δρομολογήσουν μια σειρά ενεργειών που θα φέρει αποτέλεσμα, φτάνοντας ακόμη και στο Υπουργείο Οικονομικών.

Παράλληλα ανάμεσα στις ενέργειες που αναμένεται να γίνουν είναι να κινηθούν και στην προς την κατεύθυνση του Διοικητικού Πρωτοδικείου, κάτι που έκανε και η τότε διοίκηση της ΠΑΕ τον περασμένο Ιανουάριο, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια στις μεταγραφικές περιόδους.

To Top