Αποστολή στην Κομοτηνή με 20 παίκτες – Μέσα Ιμπέχ, Καρασαλίδης, εκτός ο Αγκάνθο

Χωρίς τον Νταβίντ Αγκάνθο θα παίξει αύριο ο Άρης στην πρόβα τζενεράλε με τον Πανθρακικό. Ο Ισπανός επιθετικός δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και προτιμήθηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή στην Κομοτηνή. Εκτός είναι και οι Διούδης, Κοτσαρίδης λόγω της παρουσίας τους στην Εθνική Ελπίδων, όπως και ο τραυματίας Μιχάλης Γιαννίτσης.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό γήπεδο ΟΠΑΠ Κομοτηνής (11/08, 19:00).

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας μας αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Ηρακλής, Καράδαης, Καρασαλίδης, Κύργιας Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Τσουκάνης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σωκράτης Διούδης και Κώστας Κοτσαρίδης, οι οποίοι βρίσκονται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων, καθώς και οι Νταβίντ Αγκάνθο (στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο), Μιχάλης Γιαννίτσης (ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του).

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει αύριο το πρωί οδικώς για την Κομοτηνή και το μεσημέρι θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής”.

 

To Top