Αποστολή στο Πράβετς με 28 παίκτες, έτοιμους για όλα!

Με 28 παίκτες θα αναχωρήσει ο Άρης το πρωί της Κυριακής για το Πράβετς όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Πριν από λίγη ώρα ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Βουλγαρία.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Χατζηνικολάου, ανακοίνωσε την αποστολή για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου μέχρι τις 17 του μήνα θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή του Άρη, που θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής (07/07) για το αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας, αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κύργιας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Κοτσαρίδης, Ψυχογιός, Λεμονής, Τριανταφυλλάκος, Γκελής, Αγκάνθο, Έλσνερ, Ρένια, Διούδης, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Μανιάς, Νταμαρλής, Γιαννίτσης, Γ. Παπαδόπουλος, Ηρακλής, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Καράδαης, Πουλίδο, Μπουζάνης, Γκόλιας, Μάντζαρης.

Η αποστολή της ομάδας μας αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο του Πράβετς, ενώ για το απόγευμα της ίδιας μέρας υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση”.

 

To Top