ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Αποστολή” του Άρη στο ΓΕΜΗ για να επικυρωθεί η νέα ΠΑΕ με “όπλο” την τροπολογία

Με “όπλο” την νέα τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή, θα πραγματοποιηθεί μεταβεί στην Αθήνα “αποστολή” του Άρη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύστασης της νέας ΠΑΕ.

Όπως αναφέραμε χθες σε άλλο ρεπορτάζ (θυμηθείτε ΕΔΩ) σε νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών, ψηφίστηκε τροπολογία η οποία ουσιαστικά ακυρώνει την αλλαγή νομολογίας της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως διατυπώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου και η οποία δεν επέτρεπε στις αθλητικές Α.Ε., οι οποίες δεν έχουν τελειώσει την εκκαθάριση, να συστήσουν νέα εταιρία.

Με τη συγκεκριμένη ρύθμιση, λοιπόν, επαναφέρεται η διάταξη του ισχύοντος αθλητικού νόμου (27.25/99), βάσει της οποίας, μπορεί μία ΠΑΕ να συστήσει νέα εταιρεία, ενώ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της εκκαθάρισης.

Το “παιχνίδι” πλέον μεταφέρεται στο “γήπεδο” του Γενικού Εμπορικού Μητρώου, το οποίο είναι υπεύθυνο να καταχωρήσει το καινούριο Α.Φ.Μ., δίνοντας την ευκαιρία στους «κιτρινόμαυρους» να θέσουν σε λειτουργία την «καθαρή» ανώνυμη εταιρεία.

 

Το πιο πιθανό αύριο, άνθρωποι του Άρη θα βρεθούν στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της νέας ΠΑΕ με κάθε επισημότητα και με την έγκριση του ΓΕΜΗ.

To Top