Αποστολή του προέδρου στο εξωτερικό – Ποιος είναι ο ουσιώδης ρόλος της Λέσχης

Οι εξελίξεις για την ΠΑΕ Άρης και το επενδυτικό ενδιαφέρον τρέχουν… Ήδη μετά την επιστολή της ΠΑΕ προς την Λέσχη Φίλων με την οποία ζητούσε την αναβολή της γενικής συνέλευσης της 6ης Φεβρουαρίου, ο φορέας έκανε αποδεκτό το αίτημα και έτσι μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες, με δεδομένη πια τη σχετική χρονική παράταση…

Από κει και πέρα, ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης θα μεταβεί στο εξωτερικό, με πιο πιθανό προορισμό την Ισπανία (υπάρχει η πληροφορία ότι μπορεί να ταξιδέψει στην Κεντρική Ευρώπη), προκειμένου να προχωρήσει σε πιο ουσιαστικό στάδιο τις επαφές με τους υποψήφιους χορηγούς ή επενδυτές (παραμένει αυτό άγνωστο μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα) και στη συνέχεια να έχει υλικό για να ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Το ταξίδι αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Άγνωστο παραμένει εάν θα μεταβεί μόνος του ή θα συνοδεύεται από κάποιον άνθρωπο της διοίκησης. Το πιο πιθανό είναι να μεταβεί μαζί του και ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης. 

Σε κάθε περίπτωση, στην Αλκμήνης εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, ενώ αποφεύγουν να ανοίξουν περισσότερο τα χαρτιά τους, ούτε να μπουν στη διαδικασία των ατέρμονων συζητήσεων και της παραφιλολογίας. Όπως, όμως σημειώνουν όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Το… τοπίο θα ξεκαθαρίσει είτε θετικά είτε αρνητικά. Εάν, δηλαδή, το επενδυτικό-χορηγικό ενδιαφέρον θα γίνει πράξη ή θα αποτελέσει μια χαμένη ευκαιρία.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι το σώμα της Λέσχη θα παίξει τον πιο καθοριστικό ρόλο, αφού κληθεί:

1. Να αποφασίσει τι ακριβώς θα ζητήσει από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, τι θέλει και τι περιμένει να φέρει προς συμφέρον του συλλόγου. Η Λέσχη είναι αυτή που αποφασίσει πώς θα δράσει το δ.σ. της ΠΑΕ, έχοντας ήδη δώσει τη σχετική εντολή για διοίκηση από το περασμένο καλοκαίρι.

2. Να αποφασίσει εάν τα αποτελέσματα των όσων έχει σημειώσει η ΠΑΕ (χορηγία, επενδυτικό ενδιαφέρον κτλ) ικανοποιούν τον φορέα, ώστε να ανάψει ή όχι το πράσινο φως και να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις.

Σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζεται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης ότι όλες οι ενέργειες θα γίνουν κάτω από απόλυτη διαφάνεια.

To Top