Αποστολή Ψηφίδη, Παπαδόπουλου στην… ΕΠΟ, μετά την εξασφάλιση της ενημερότητας

Η ΠΑΕ Άρης έχει στα χέρια της όλα εκείνα τα έγγραφα που βεβαιώνουν ότι είναι ενήμερη φορολογικά. Είναι τα έγγραφα που «ξεκλειδώνουν» την υπόθεση της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Το επόμενο βήμα είναι η έγκριση της ΕΠΟ προκειμένου να έχουν οι κίτρινοι τη δυνατότητα να εκδώσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αναμένεται να αποκτηθούν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Ψηφίδης συνοδευόμενος από τον ομόλογό του στον ερασιτέχνη Άρη Νίκο Παπαδόπουλο θα μεταβούν την Παρασκευή στην Αθήνα με αποστολή στην ΕΠΟ για να διευθετήσουν εκκρεμότητες που αφορούν στην «προσωρινή φορολογική ενημερότητα» που απέκτησαν.

Οι επαφές θα γίνουν με στελέχη της ΕΠΟ σχετικά με τους διακανονισμούς που πέτυχε ο Άρης για οφειλές προς την ομοσπονδία. Η υπόθεση αποτελούσε ένα ακόμα «αγκάθι» στην προσπάθεια της κίτρινης διοίκησης για να εξασφαλίσει δικαίωμα μεταγραφών. Ήδη υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι κι απομένουν τα επόμενα καθοριστικά βήματα.

Σε κάθε περίπτωση, το ότι ξεπεράστηκε αποτελεί σημαντικό βήμα σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο (η ομάδα έχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης) ενώ η παρουσία τους στην πρωτεύουσα θα συνδυαστεί με συναντήσεις ανθρώπων που μετέχουν στα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

To Top