ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποστολίδης στο PRESSARIS: “Με τιμά το ενδιαφέρον του Άρη, θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα…”

Η μετουσίωση της προφορικής συμφωνίας σε… υπογραφές απομένει για να ντυθεί κι επίσημα στα «κιτρινόμαυρα», ο Μανώλης Αποστολίδης, ο οποίος περιμένει τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Σωκράτη Διούδη, για να αποτελέσει τον διάδοχό του στην εστία του Άρη.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, στην αρχική του τοποθέτηση στο PRESSARIS, εξέφρασε τα συναισθήματά του, από το γεγονός πως ο Άρης τον έχει σε περίοπτη θέση για τον «άσο», τονίζοντας: «Είμαι βέβαιος πως ο κάθε παίκτης θέλει να αγωνιστεί με αυτή την ομάδα. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή το ενδιαφέρον του Άρη. Έχω παίξει μία φορά αντίπαλος στο Κλεάνθης Βικελίδης, εννοείται πως θα ήθελα να αγωνιστώ και ως ποδοσφαιριστής της ομάδας σε αυτό το ιστορικό γήπεδο».

Θεωρείς ότι η ηλικία σου αποτελεί σημαντικό προτέρημα για να υπερασπιστείς την εστία ενός συλλόγου με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις;

«Έχω κάνει ξανά πρωταθλητισμό στη συγκεκριμένη κατηγορία. Είναι σίγουρο, ότι είμαι πλέον πιο ώριμος, για να μπορέσω να διαχειριστώ καλύτερα την πίεση που θα υπάρξει. Είναι δεδομένο, ότι ο Άρης πρέπει φέτος, πάση θυσία, να προβιβαστεί στη πρώτη κατηγορία. Συν του ότι πρέπει να το κάνει χωρίς να κινδυνεύσει και με καλό ποδόσφαιρο, παράλληλα».

Ως αντίπαλος του Άρη, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, περίμενες ότι θα είχε αυτή την κατάληξη η χρονιά;

«Όχι και νομίζω κανείς μας. Όλοι είχαμε ως απόλυτο φαβορί τον Άρη, από την αρχή της σεζόν. Νομίζω ότι έχασε σημαντικό έδαφος στον πρώτο γύρο. Το ίδια διαπίστωσα όταν πήγα στα Τρίκαλα. Είχαμε ένα φοβερό δεύτερο μισό στο πρωτάθλημα, αλλά οι βαθμοί που έχασε η ομάδα στον α΄γύρο, δεν τις επέτρεψαν να διεκδικήσει την άνοδο».

Θα συνεργαστείς με τον Παύλο Μυροφορίδη και τον Δημήτρη Σπανό για πρώτη φορά…

«Έχω ακούσει τα καλύτερα και για τους δύο. Σίγουρα για τον κ. Μυροφορίδη μιλούν οι επιτυχίες του τα τελευταία χρόνια. Ξέρει πώς να πετυχαίνει στόχους, αλλά κυρίως να διατηρεί σε ισορροπία τα αποδυτήρια μιας ομάδας. Κάτι που το βρίσκω εξαιρετικά σημαντικό. Όσον αφορά τον κ. Σπανό, έχω  διαπιστώσει πως κάθε του ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Παιχνίδι κυριαρχίας, θα έλεγα. Ότι αρμόζει δηλαδή και στον Άρη. Μακάρι να πάνε όλα καλά, να υπογράψω και να συνεργαστώ άψογα μαζί τους».

To Top