ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποστόλου (Βυζάντιο): Το ρόστερ του Άρη μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη Football League

Ο Αποστόλης Αποστόλου, παίκτης του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, μίλησεγια τον Άρη και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το παιχνίδι: «Ο Άρης έπαιξε με τον ίδιο τρόπο και στα δυο ματς μεταξύ μας. Ήταν ο ίδιος τρόπος, παρά το γεγονός ότι, χθες, είχε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Άρης ήταν αυτός που έπρεπε να είναι. Έγινε όλη τη χρονιά μεγάλος αγώνας από τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση. Έτσι έπρεπε να γίνει κιόλας γιατί είναι ο Άρης. Μπορεί να έχει τελειώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα για τον Άρη, αλλά δεν σου δίνει αυτή την εντύπωση, παίζει σε όλα σοβαρά».

Αν είναι δύσκολο για τους παίκτες του Άρη να παίζουν Γ’ εθνική: «Όπου και να έπαιζαν αυτά τα παιδιά θα έκαναν τη δουλειά τους όπως κάνουν και τώρα. Δείχνουν τη μαχητικότητα που θα έδειχναν σε κάθε περίπτωση».

Για το ρόστερ του Άρη: «Έχει ένα πολύ καλό κορμό και με αυτό το ρόστερ ο Άρης μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη Football League. Η ομάδα του Άρη δουλεύει πολύ σωστά. Σε λίγες ομάδες, ακόμη και Σούπερ Λιγκ, βλέπεις μετά τον αγώνα να κάνουν προπόνηση οι παίκτες».

Για το Βυζάντιο: «Κάναμε πολύ καλό πρώτο γύρο, αλλά όχι και τόσο καλό δεύτερο. Κάνουμε την προσπάθεια μας για να σώσουμε την ομάδα. Τώρα παίζουμε με την Καβάλα στην έδρα μας και θα δώσουμε μάχη για τη νίκη».

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο από πλευράς Άρη: «Δεν μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις έναν παίκτη από το ρόστερ του Άρη. Όλοι είναι της ίδιας αξίας, αλλά όλοι ξέρουμε πως ο Τάτος με την εμπειρία του είναι το βαρόμετρο της ομάδας».

To Top