Αποσύρεται και αναλαμβάνει ολοκληρωτικά ως προπονητής την Άντερλεχτ o Κομπανί

Ο Βενσάν Κομπανί ρίχνει τους τίτλους τέλους της πλούσιας ποδοσφαιρικής καριέρας του προκειμένου να επικεντρωθεί απόλυτα στις υποχρεώσεις του προπονητή και να κρατήσει με μεγαλύτερη σταθερότητα το «τιμόνι» της Άντερλεχτ!

Ο Βέλγος αμυντικός, το περασμένο καλοκαίρι είχε κλείσει τον κύκλο του στη Μάντσεστερ Σίτι, εκεί όπου βίωσε τρομερές στιγμές και γεύτηκε όλη τη διαδρομή της ομάδας προς την επιστροφή στα πρωταθλήματα και την ανάπτυξη με την κατάκτηση τίτλων και αξιοπρεπούς ευρωπαϊκής παρουσίας.

Τη φετινή σεζόν προσπάθησε να συνδυάσει τις θέσεις του παίκτη – προπονητή στην Άντερλεχτ, όμως απέτυχε και η διοίκηση τον ενημέρωσε να περιοριστεί προς το παρόν μονάχα στα καθήκοντά του εντός αγωνιστικού χώρου.

Πλέον, αποσύρεται από την ενεργό δράση στην ηλικία των 34 ετών – έχοντας φυσικά ταλαιπωρηθεί αρκετά και από τραυματισμούς – προκειμένου να γίνει ο νέος full-time προπονητής της αγαπημένης του ομάδας στην πατρίδα του.

Στην καριέρα του αγωνίστηκε 621 φορές, πέτυχε 35 τέρματα, πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα Αγγλίας, ισάριθμα League Cup, δυο Κύπελλα Αγγλίας και δυο Jupiler League.

To Top