Αποτυπώνει στο χορτάρι τις πρώτες του σκέψεις ενόψει Καβάλας…

Από σήμερα ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα στο “Ανθή Καραγιάννη”, καθώς χθες οι παίκτες του Άρη ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα εκγύμναση λόγω του παιχνιδιού με τον Δωτιέα για το Κύπελλο την προηγούμενη μέρα.

Ο Πάουλο Κάμπος γνωρίζει ότι δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεση του και θα προσπαθήσει στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση να προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορεί την ομάδα, αναλύοντας τόσο το παιχνίδι των αντιπάλων όσο και το πως θέλει να παρουσιαστεί η δική του ομάδα στο γήπεδο.

Πολλές από τις σκέψεις του βραζιλιάνου για το παιχνίδι της Κυριακής θα αποτυπωθούν στο… χορτάρι του “Κλ. Βικελίδης” σήμερα το μεσημέρι. Ο βραζιλιάνος τεχνικός αναμένεται να καταλήξει -κατά ένα μεγάλο ποσοστό- στο σύστημα αλλά και τα πρόσωπα που θα παρατάξει απέναντι στον ΑΟΚ.

Ο λιγοστός χρόνος δεν του επιτρέπει πολλές δοκιμές και αλλαγές και όπως κρίνεται λογικό δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την γνωστή συνταγή που του χάρισε το μέχρι τώρα αήττητο στο πρωτάθλημα.

Εμπιστοσύνη στο 4-4-2 και φυσικά στους 13-14 παίκτες που μέχρι τώρα έχουν τραβήξει… κουπί, όντας οι βασικές επιλογές του 57χρονου τεχνικού σε κάθε επίσημο παιχνίδι.

To Top