Απουσίες και θέαμα δεν συμβαδίζουν στο γαλλικό ντέρμπι

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, με την προσοχή μας να στρέφεται σε δύο νοκ άουτ ματς, ένα στην Αγγλία κι ένα στην Γαλλία.

Δείτε τη n1 casino αξιολόγηση

620. Σάτον – Κόλτσεστερ (21:45)

Αρχίζουμε με Λιγκ Τρόφι Αγγλίας (μονό ματς για τη φάση των «16», με παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί). Η Σάτον εντυπωσιάζει στη Β’ Αγγλίας, έφτασε στην 3η θέση, έχοντας 7 νίκες στα 12 τελευταία επίσημα παιχνίδια. Θα παραταχθεί απόψε δίχως τον αρχηγό – μέσο Ίστμοντ. Η Κόλτσεστερ βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με την αντίπαλο της, αλλά η εικόνα της δεν είναι ικανοποιητική το τελευταίο διάστημα (0-2-2). Με δύο απόντες (αμυντικοί Κλάμπιν, Ουέλς-Χέις) και δύο αμφίβολους (πορτιέρε Τζορτζ και φορ Νουμπλ).

➥ Πείθει περισσότερο ο γηπεδούχος είναι φαβορί βάσει συνολικής εικόνας και μπορεί να φτάσει στη νίκη, που προσφέρεται στο 1.83.

625. Λανς – Λιλ (22:00)

Στο Κύπελλο Γαλλίας και στη φάση των «32» (νοκ άουτ, με παράταση και πέναλτι εφόσον χρειαστεί), ξεχωρίζει η αναμέτρηση Λανς – Λιλ. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία και στο ματς πρωταθλήματος, η Λανς ήταν αυτή που κέρδισε (1-0 στις 18/9). Η γηπεδούχος είναι αναγκασμένη να παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα θα λείψουν 4 βασικοί (3 αμυντικοί και ένας επιθετικός). Βέβαια, και η Λιλ έχει σοβαρά προβλήματα. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών και Covid-19 βρίσκονται συνολικά 9 παίκτες.

➥ Αμφότερες έχουν κενά, δύσκολα θα δούμε να ανοίγει το σκορ, το Under 2,5 του 1.85 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*

To Top