Απουσίες και κούραση δίνουν αξία στο 1.79

Γράφει στο Bet-hoven ο Λάμπρος Λυριτζής. Διαβάστε εδώ τα πάντα για το παμε στοίχημα.

Επιβεβαιώθηκε το παραδοσιακό Over 2.5 στο ζευγάρι Γιούβε Στάμπια – Τράπανι, έγινε η έκπληξη στο Κάρλο Καστελάνι με την Έμπολι να χάνει από την Πορντενόνε, αποτέλεσμα που περιπλέκει την κατάσταση για τα play offs ανόδου.

Λειψό το σημερινό πρόγραμμα στην Serie A ελέω κορωναϊού αλλά θα κάνω παιχνίδι σε μία από τις δύο αναμετρήσεις που τελικά θα διεξαχθούν.

Η Ρόμα πήρε την πρόκριση επί της Γάνδης στο Γιουρόπα Λιγκ και στους 16 της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Σεβίγια. Ζορίστηκε πολύ και στους δύο αγώνες με τον βελγικό σύλλογο και σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά αν η αντίπαλός της δεν σπαταλούσε σημαντικές ευκαιρίες. Βοηθά την ψυχολογία των τζαλορόσι η επιτυχία αυτή αλλά τα νέα στο ιατρικό δελτίο είναι άσχημα. Το απουσιολόγιο γέμισε και πάλι με τραυματίες, ενώ απόψε θα λείψει λόγω τιμωρίας και ο κεντρικός αμυντικός Μαντσίνι. Είναι χαρακτηριστικό πως λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών στην μεσοεπιθετική γραμμή, ο Πάουλο Φονσέκα σκέφτεται να τοποθετήσει τον Κάλινιτς πίσω από τον Τζέκο. Δεν κολλάνε μαζί στην επίθεση οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αλλά ο Πορτογάλος έχει να αντιμετωπίσει και την κόπωση κάποιων παικτών.

Το ερώτημα λοιπόν είναι αν μπορεί η Κάλιαρι να εκμεταλλευτεί απουσίες και κούραση της αντιπάλου της…Σε προφανή κακή αγωνιστική κατάσταση στον δεύτερο γύρο η ομάδα του Μαράν αλλά είχε ένα δεκαπενθήμερο χωρίς αγωνιστική δράση και δούλεψε με ηρεμία και με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Είναι αλήθεια πως η ξέφρενη πορεία στον πρώτο γύρο πήρε τα μυαλά πολλών παικτών αλλά οι αποδοκιμασίες των οπαδών της μετά την ήττα από την Νάπολι στην Σαρδηνία θα λειτουργήσει ως σημείο αφύπνισης.

Έπεσε λίγο ο άσος λόγω του ρεπορτάζ στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων αλλά εξακολουθώ να βρίσκω στοιχηματική αξία στην διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων.

To Top