ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφάσεις για τη συνέλευση χωρίς ορισμό μετοχικού κεφάλαιου και με ΤΑΑ προ των πυλών

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Άρη κατέγραψε στο χθεσινό συμβούλιο την πρόθεση για μια γενική συνέλευσημε συνοπτικές διαδικασίες. Σε αυτό καταγράφηκαν οι βασικοί άξονες, όπου προς το παρόν δεν φαίνεται απόφαση για ορισμό μετοχικού κεφαλαίου στην υπό σύσταση νέα ΠΑΕ, εφόσον ο Άρης ανέβει τελικά, ενώ είναι δεδομένο ότι αναζητείται η προοπτική ΤΑΑ. 

Αναλυτικά οι άξονες που θέλει να κινηθεί ο ΑΣ Άρης:

  1. Θα συζητηθεί η προοπτική της δημιουργίας ΤΑΑ (Τμήμα Αμειβόμενων Αθλητών), ώστε να δοθούν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις στον υποψήφιο επενδυτή της συμμετοχής του χωρίς προβλήματα στη σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου, εφόσον η ομάδα προβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ.
  2. Αναμένεται σε συνεργασία με την νομική υπηρεσία του συλλόγου να εξεταστούν τα ποινικά μητρώα των ενδιαφερόμενων, ενώ δεν αποκλείεται να τους ζητηθεί ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.
  3. Στον Ερασιτέχνη πορεύονται με δεδομένη την απόσυρση της πρότασης του Γιώργου Γαλανού. Εφόσον θελήσει να πάρει τον λόγο, ως υποψήφιος και όχι σαν απλό μέλος, τότε δεν αποκλείεται η διενέργεια ψηφοφορίας πριν την έναρξη της διαδικασίας που θα αποφανθεί αν θα του δοθεί το βήμα να αναλύσει το πλάνο του.
  4. “Μνημόνιο συνεργασίας” σε περίπτωση που ο Άρης αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ. Θα καθοριστούν τα ποσοστά του Ερασιτέχνη από τα έσοδα.
  5. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί τελικά την ίδια μέρα. Έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να γίνει την επόμενη μέρα, ωστόσο δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος, καθώς τα μέλη έκριναν ότι είναι προτιμότερο να τηρηθεί το αρχικό πλάνο.
  6. Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει από περίπου ένα μισάωρο στον κάθε ενδιαφερόμενο, προκειμένου να αναλύσει το πλάνο του και περίπου ανάλογο ίσως και λιγότερο χρόνο, ώστε να απαντήσεις στις ερωτήσεις των μελών.

 

 

To Top