ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποφάσεις την… ύστατη στιγμή!

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας συμπεριλήφθηκε όπως και αναμενόταν στην αποστολή και κατ΄επέκταση και στην 18άδα του αυριανού αγώνα με την Δόξα Δράμας.

Ο 28χρονος εξτρέμ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες, με τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ωστόσο ο Δημήτρης Σπανός βρίσκεται σε δίλημμα.

Να τον ρίξει στη μάχη από την αρχή ή να τον προστατεύσει όσο μπορεί και να τον χρησιμοποιήσει μόνο αν το απαιτήσει η ροή του αγώνα; Ερώτημα, το οποίο δεν αποκλείεται να απαντηθεί στο μυαλό του 48χρονου κόουτς, ακόμα και αύριο, την ύστατη στιγμή, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Το σίγουρο είναι πως ο βραχύσωμος εξτρέμ, δεν θέλει με τίποτα να χάσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς είναι παιχνίδια που ταιριάζουν γάντι στον τρόπο που αγωνίζεται.

Όσον αφορά τις επιλογές του Δημήτρη Σπανού, για το αρχικό σχήμα. Καντιμοίρης στο τέρμα, Σόουζα-Δεληζήσης κεντρικό δίδυμο, Μπούρμπος-Βαλεριάνος στα άκρα με τους Μουμίν και Ιντζόγλου στη μεσαία γραμμή.

Ο Μπαργκάν μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα διατηρεί τη θέση του στο αρχικό σχήμα, στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις εκτός αυτής του Διαμαντόπουλου που θα παίξει στην κορυφή έρχονται σε άμεση συνάρτηση με την χρησιμοποίηση ή οχι του Πλατέλλα.

Εφόσον παίξει ο Πλατέλλας τότε ο Πασάς θα παίξει πίσω από τον φορ. Αντίθετα, το κενό του Πλατέλλα, ίσως καλύψει ο Ντούνης, ενώ υπάρχει και ενδεχόμενο να παίξει εκεί ο Πασάς και πίσω από τον Διαμαντόπουλο ο Παυλίδης.

 

To Top