Αποφάσισαν να συνεχίσουν την αποχή οι παίκτες!

Οι καλαθοσφαιριστές του Άρη συνεχίζουν την αποχή από τις προπονήσεις! Αυτή την απόφαση έλαβαν πριν από λίγη ώρα αφού συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια!

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
 
Οι υποσχέσεις της διοίκησης για πληρωμές με τα χρήματα που θα εκταμιευτούν από τη δόση των τηλεοπτικών δεν ικανοποίησαν τους παίκτες και μέχρι νεωτέρας θα απέχουν από τις προπονήσεις. Ο Χρήστος Ταπούτος ενημέρωσε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή πως δεν θα προπονηθούν ούτε σήμερα και δεν θα το κάνουν μέχρι νεωτέρας. 

Συγκεκριμένα, οι καλαθοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, η οποία ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 15:00.

Οι υποσχέσεις της διοίκησης για πληρωμές μέσα στις επόμενες μέρες με τα χρήματα που θα εκταμιευτούν από τη δόση των τηλεοπτικών (μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αθήνα) δεν ικανοποίησαν τους παίκτες καθώς θεωρούν πως το πρόβλημα δεν λύνεται με την καταβολή ενός ποσού έναντι των οφειλών. Αφού συζήτησαν μεταξύ πήραν την απόφαση να απέχουν από τις προπονήσεις μέχρι νεωτέρας.

Ο αρχηγός των κίτρινων Χρήστος Ταπούτος ενημέρωσε τον  Βαγγέλη Αλεξανδρή πως δεν θα προπονηθούν ούτε σήμερα και δεν θα το κάνουν μέχρι νεωτέρας αν δεν τους δοθούν οι δεσμεύσεις που θέλουν για την καταβολή μέρους των οφειλομένων.  Οι παίκτες ακολούθησαν ο καθένας ατομικό πρόγραμμα ενώ ακυρώθηκε και το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με τον ΚΑΟΔ.

 
  

To Top