Χωρίς κατηγορία

Αποφάσισαν ότι δεν παραιτούνται και… συνεχίζουν! Αντίκρουση στο Ειρηνοδικείο την Τετάρτη

Το Σάββατο η διοίκηση Σκόρδα βρέθηκε πολύ κοντά στην έξοδο, αλλά τελικά τα μέλη της αποφάσισαν να συνεχίσουν!

Ήδη πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου η ισοπαλία “βύθισε” ακόμη περισσότερο την ομάδα του Άρη, οι Κώνστας και Αριστοτελίδης εξεδήλωσαν την πρόθεση να αποχωρήσουν υπό το βάρος των αντιδράσεων, της άσχημης πορείας και της αποτυχίας να έρθουν τα έσοδα που είχαν προαναγγείλει.

Οι αποφάσεις όλων των μελών πέρασαν από χίλια κύματα. Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας έγινε το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανέβηκαν οι τόνοι, ακούστηκαν αντικρουόμενες απόψεις και τελικά αποφάσισαν ότι δεν παραιτούνται και συνεχίζουν!

Μάλιστα την πρόθεση να συμμετέχουν στη διοίκηση εξέφρασαν οι Νικήτας Ματθαίου και Χρήστος Τσομπανίδης, αλλά από τη στιγμή που πρόκειται για διοίκηση Ειρηνοδικείου που προτείνουν ΚΜΑ και ΑΣ, παραμένει το ερώτημα πώς θα μπουν τυπικά στο δ.σ. εκτός κι αν συμμετέχουν εξωδιοικητικά.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο αυτό διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε να γίνει αντίκρουση στο Ειρηνοδικείο της αίτησης ανάκλησης από τον ΑΣ Άρης, προβάλλοντας τα δικά τους επιχειρήματα! Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ, η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε την Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι.

To Top