ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφάσισε… rotation ο Ένινγκ! Οι σκέψεις για το αρχικό σχήμα κόντρα σε Ατρόμητο

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν αποκάλυψε στις πρόσφατες δηλώσεις του αν όντως θα προχωρήσει σε rotation στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά η επιλογή του να αφήσει εκτός αποστολής πέντε ενδεκαδάτους, απέδειξε ότι η σημερινή αρχική ενδεκάδα του Άρη θα… διαφέρει.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Γερμανός θέλει να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες του ενόψει ΑΕΚ και θα παρατάξει σήμερα απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου μία αρχική ενδεκάδα, διαφορετική από αυτήν που εμπιστεύεται ο ίδιος σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο το τελευταίο δίμηνο.

Με τον Κουέστα εκτός, ο Έμαν έχει το προβάδισμα για το αρχικό σχήμα έναντι του νεαρού Τσιλιγγίρη. Βέλεθ και Δεληζήσης έμειναν εκτός και η λογική λέει, πως Σόουζα και Ροζ θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Ο Σούντγκρεν θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ η απουσία του Κόρχουτ δημιουργεί δίλημμα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Είτε θα αγωνιστεί ο Σάσα, είτε ακόμα και ο Ροζ με διαθέσιμο στόπερ τον νεαρό Μπαγκαλιάνη.

Για την μεσαία γραμμή υπάρχουν οι Μπα, Ματίγια και Σάσα. Ο νεαρός Γάλλος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός και μένει να φανεί ποιος θα είναι στο πλευρό του.

Από εκεί και πέρα, από την επιθετική γραμμή, εκτός έμεινε ο Ιντέγε, με τους Ντουρμισάι και Ντιγκινί να διεκδικούν την θέση του. Ενδεχομένως βασικός να αγωνιστεί και ο Μαντσίνι και να μείνει εκτός ένας εκ των Γκάμα ή Φετφατζίδη.

Για την επίθεση, ο Ένινγκ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, με τις αποφάσεις του να γίνονται γνωστές λίγο πριν την σέντρα…

To Top