ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασίζει αύριο ο Παντελίδης για την αποστολή και τους τρεις «νέους»

Στην αυριανή τελευταία προπόνηση θα αποφασίσει ο Σάββας Παντελίδης αν θα συμπεριλάβει κάποιο από τα τρία νέα πρόσωπα του Άρη στην αποστολή για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα στη Λιβαδειά.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Λάρσον, Ρος και Σαββίδης προπονήθηκαν σήμερα για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες τους και αύριο αναμένεται η τελική απόφαση του προπονητή του Άρη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: “Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (27/01, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή (θα αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

To Top