ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασίζει για δυο θέσεις, προβάδισμα στο δίδυμο Ροζ-Δεληζήση στην άμυνα

Ο Άκης Μάντζιος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, αποφασίζει για δυο θέσεις, προβάδισμα στο δίδυμο Ροζ-Δεληζήση στην άμυνα.

Η πρώτη απόφαση έχει να κάνει με την θέση κάτω από τα δοκάρια.  Ο Μπουσέ κράτησε το μηδέν απέναντι στον Παναθηναϊκό, την στιγμή που ο Κουέστα έχει αποδείξει την αξία του στο παρελθόν. Αυτήν την στιγμή ο Γάλλος δείχνει να έχει ένα προβάδισμα αλλά η απόσταση που τους χωρίζει δεν είναι μεγάλη.

Η δεύτερη για την επίθεση. Ο Λόπεθ θα είναι ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας με Γκάμα, Γκαρσία, Μαντσίνι και Μπερτόγλιο να παλεύουν για τρεις θέσεις. Γκάμα και Γκαρσία όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστούν κανονικά με τους εναπομείναντες δύο να παλεύουν για την μία θέση.

Κατά τα άλλα, στην άμυνα, η τετράδα θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή με τους Σάκιτς και Γκάνεα, δεξιά κι αριστερά, αντίστοιχα, στα άκρα και δίδυμο στα στόπερ τους Δεληζήση και Ροζ.

Από εκεί και πέρα, στο 4-2-3-1 του Μάντζιου, στα χαφ οι Τζέγκο και Ματίγια τα πήγαν περίφημα στο ματς με τον Παναθηναϊκό κι έχουν τον πρώτο λόγο.

To Top