ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασίζει για Καπνίδη, ετοιμάζει Κυβελίδη

Μία προπόνηση απομένει, η σημερινή, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του Αντώνη Καπνίδη, ο οποίος από την Τρίτη ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» στο ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, παραμένει εν αμφιβόλω, καθώς και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Το πλήρες φετινό ρόστερ του Άρη, δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Αναστόπουλο, να αναπροσαρμόσει το αγωνιστικό του πλάνο, συμβαδίζοντας με τα τωρινά δεδομένα. Ακόμα και αν ο Αντώνης Καπνίδης, θέσει εαυτόν στη διάθεση του 58χρονου κόουτς, πολύ δύσκολα θα του δώσει φανέλα βασικού, καθώς πρωταρχικό του μέλημα σε κάθε παρόμοια περίπτωση, είναι να προφυλάσσει τους παίκτες του και να χρησιμοποιεί, μόνο όσους είναι απολύτως έτοιμοι.

Αυτός έιναι και ο λόγος που το τελευταίο διήμερο, ο Λεωνίδας Κυβελίδης, ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα. Ο 30χρονος φορ, θα έχει μετά από αρκετό καιρό την ευκαιρία του να αγωνιστεί από την αρχή της αναμέτρησης, καθώς συνήθως έρχεται από τον πάγκο.

To Top