Αποφασίζει για Ρονάλντο η UEFA

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει σήμερα με σκοπό να εξετάσει την τιμωρία του Ρονάλντο, για τη χειρονομία του Πορτογάλου στον αγώνα με την Ατλέτικο. Ποια τα σενάρια.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Έφτασε η στιγμή της ετυμηγορίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Εντός της ημέρας συνεδριάζει η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, με σκοπό να αποφασίσει την τιμωρία του Πορτογάλου άσου (αν υπάρξει) για τη χειρονομία του στον δεύτερο αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League.

Συγκεκριμένα, είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα μετά το τέλος της αναμέτρησης, πανηγυρίζοντας με τον συγκεκριμένο τρόπο την πρόκριση της «Γηραιάς Κυρίας». Αυτή η κίνηση ήταν ουσιαστικά «απάντηση» στον Ντιέγκο Σιμεόνε για την ίδια χειρονομία στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Μαδρίτη.

Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για τον Ρονάλντο. Είτε θα τιμωρηθεί απλά με πρόστιμο, όπως ο Σιμεόνε, είτε με αποκλεισμό από τους αγώνες με τον Άγιαξ. Το πρώτο σενάριο, δηλαδή το πρόστιμο, φαντάζει ως το πιο πιθανό.

Σε περίπτωση αποκλεισμού του Πορτογάλου όμως, η Γιουβέντους θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της UEFA και αν χρειαστεί, στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης.

To Top