Αποφασίζει η Παναχαϊκή για την καταγγελία κατά ΟΦΗ

Σε ψηφοφορία η οποία θα λάβει χώρα στο επόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ θα τεθεί η καταγγελία, που σκέφτεται να κάνει η Παναχαϊκή εναντίον του ΟΦΗ σύμφωνα με το μέλος της διοίκησης Κώστα Χρυσανθόπουλο.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Θέμα στο προσεχές Δ.Σ. της Παναχαϊκής που θα γίνει θα αποτελέσει το εάν θα γίνει καταγγελία ή όχι στην ΕΠΟ για το ζήτημα του ΟΦΗ, το οποίο εξετάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από από το θέμα που έχει προκύψει και έχει να κάνει με το 6-0 του ΟΦΗ επί του Αιγινιακού και τον φάκελο που έχει μεταβιβαστεί από την ΕΠΟ στην Δικαιοσύνη.

Το μέλος της αχαϊκής διοίκησης Κώστας Χρυσανθόπουλος μιλώντας στην ιστοσελίδα matchnews.gr ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό θέμα αυτό και όλοι μας λίγο, πολύ το συζητάμε μεταξύ μας όποτε βρισκόμαστε. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο στην ομάδα και θα αποφασίσουμε την κίνησή μας. Θα θέσουμε το θέμα σε ψηφοφορία και αν υπάρχει πλειοψηφία θα κάνουμε καταγγελία. Βέβαια εξαρτάται σίγουρα από όσα στοιχεία έχουμε υπέρ μας».

Αναφερόμενος στο θέμα της αναδιάρθρωσης τόνισε: «Όσον αφορά το θέμα της αναδιάρθρωσης, περιμένουμε ενημέρωση για το αν θα περάσει ή όχι. Όποιος πει πως ξέρει κάτι ντε φάκτο θα πει ψέματα. Δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό αυτή την ώρα. Επίσης δεν μας έχουν αναφέρει καν κάποια καταληκτική ημερομηνία για να μπορούμε να έχουμε έναν ορίζοντα».

To Top