ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασίζει οριστικά ο Μάντζιος, τελευταίες δοκιμές στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Η προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο μπαίνει σήμερα στην τελική της ευθεία.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα προπονηθούν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον Άκη Μάντζιο να παίρνει και τις τελικές του αποφάσεις για την αρχική ενδεκάδα, καθώς αύριο θα υπάρχει χαλάρωμα το πρωί, πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Αγρίνιο.

Όσον αφορά τα ερωτηματικά του 51χρονου προπονητή, αυτά εντοπίζονται περισσότερο στην επίθεση, καθώς αμυντικά έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, σε μεγάλο βαθμό.

Σάκιτς και Σούντγκρεν θα είναι -εκτός απροόπτου- τα δύο μπακ της ομάδας, σίγουρος είναι ο Ροζ, ενώ ο Δεληζήσης ίσως έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Μπεναλουάν. Στο τέρμα, το προβάδισμα συνεχίζει να το έχει ο Σιαμπάνης, έναντι των Κουέστα και Μπουσέ.

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Μπρούνο Γκάμα, όπως και του Ματέο Γκαρσία, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) που είχε την προηγούμενη εβδομάδα και είναι “ετοιμοπόλεμος”.

Από εκεί και πέρα, οι Σίλβα-Μπερτόγλιο-Μαντσίνι διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα, με τον Πορτογάλο να έχει ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Οι σημερινές τελικές δοκιμές, ενδεχομένως να δώσουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, εκεί ο Άκης Μάντζιος φαίνεται να έχει καταλήξει στον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος αυτή τη στιγμή δείχνει πιο έτοιμος από τον Κριστιάν Λόπεθ.

Στη μεσαία γραμμή, δύσκολα να “σπάσει” το δίδυμο Τζέγκο-Ματίγια, παρότι Σάσα και Κάτσε είναι αρκετά ανεβασμένοι στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα…

 

 

To Top