ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασίζει ο Ένινγκ, η σκέψη για Μαντσίνι και οι σίγουροι…

Τελευταία δυνατή προπόνηση η σημερινή για τον Άρη και πολύ καλή ευκαιρία για τον Μίχαελ Ένινγκ να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την αρχική ενδεκάδα ενόψει ΟΑΚΑ και ΑΕΚ…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Γερμανός προπονητής των “κιτρινόμαυρων” δύσκολα πρόκειται να προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς όλα δείχνουν πως θα εμπιστευτεί τα ίδια πρόσωπα, που είχε επιλέξει και όλο το προηγούμενο διάστημα παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας.

Μοναδική σίγουρη διαφοροποίηση, η παρουσία του νεαρού Απόστολου Τσιλιγγίρη στο τέρμα, αντί του τιμωρημένου Φάμπιαν Έμαν.

Ο Φραν Βέλεθ ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επιστρέφει στο αρχικό σχήμα στο πλευρό του Λίντσεϊ Ροζ, με τους δύο στόπερ να έχουν στο πλευρό τους, Μιχάι Κόρχουτ και Ντάνιελ Σούντγκρεν, στα άκρα της άμυνας του Άρη.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν και πάλι οι Λούκας Σάσα και Χαβιέ Ματίγια, με τους Νικολά Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα και Γιάννη Φετφατζίδη να παίζουν πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε.

Αν υπάρξει αλλαγή στην επίθεση, αυτός που είναι επικρατέστερος να αγωνιστεί από τους αναπληρωματικούς είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τον Ένινγκ μπορεί να παίξει σε κάθε θέση πίσω από τον φορ, επομένως δεν αποκλείεται να πάρει την απόφαση να τον ρίξει από την αρχή στον αγώνα.

To Top