ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασίζει ο Ερέρα για νέα ενίσχυση, μάχη με τον χρόνο για να είναι έτοιμος ο Άρης

Αποφασίζει ο Ερέρα για νέα ενίσχυση, μάχη με τον χρόνο για να είναι έτοιμος ο Άρης. Σε αυτές τις λέξεις συγκεντρώνεται όλη η ουσία των τελευταίων ημερών στον Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν βγάλει συμπεράσματα σχετικά με την ομάδα και ο Πάκο Ερέρα θέλει να την δει στους επόμενους δύο φιλικούς αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό Βόλου και στη συνέχεια να καταλήξουν με την διοίκηση από κοινού στις κινήσεις που χρειάζονται.

Ο Άρης θέλει να κινηθελι για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Η πρόσφατη χρησιμοποίηση του Βέλεθ στη συγκεκριμένη θέση (στα τελευταία 20 λεπτά του φιλικού αγώνα με την Ξάνθη) μάλλον δείχνει ότι αναζητείται ένας καθαρός «κόφτης».

Ο Άρης διατηρεί το ενδιαφέρον του για τον Μανώλη Σιώπη, αλλά ο τελευταίος παραμένει δεσμευμένος με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα εξετάζονται περιπτώσεις παικτών από την ξένη αγορά και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ληφθεί η τελική απόφαση.

Από κει και πέρα, οι κιτρινόμαυροι δίνουν τη δική τους μάχη με τον χρόνο, αφού η ομάδα είχε πολλά νέα πρόσωπα και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στις 25 Αυγούστου στην πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος με την Λαμία. Ένα κεντρικό στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο Ερέρα.

To Top