ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασίζει ο Ερέρα! Όλα δείχνουν ίδια “συνταγή”

Η προετοιμασία του Άρη για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, έστω κι αν αυτό θα φιλοξενηθεί στο Καυτανζόγλειο, μπαίνει από σήμερα στη τελική της ευθεία με τον Πάκο Ερέρα να… ξεδιαλύνει σιγά-σιγά το τοπίο, αναφορικά με το βασικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην Λάρισα.

Το θετικό για τον Καταλανό κόουτς, είναι πως δεν έχει να διαχειριστεί καμία απουσία μέχρι στιγμής, επομένως προετοιμάζει τα αγωνιστικά του σχέδια, όντας «πάνοπλος».

Οι αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, με γνώμονα τις τελευταίες προπονήσεις, θα είναι από ελάχιστες έως και καμία. Η ομάδα είχε εξαιρετική απόδοση κόντρα στη Λαμία, ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Ισπανός να κοιτάξει με άλλο μάτι την αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλούς και να επιλέξει κάποιες λίγες αλλαγές.

Η διάθεσή του αυτή, αν και εφόσον υφίσταται, θα διαπιστωθεί στην πράξη σήμερα, ανάλογα με τις δοκιμές που θα κάνει στην προπόνηση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, πριν από την σημερινή πρωινή προπόνηση, που θα γίνει και πάλι στο «Δασυγένειο», θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός για τη νέα χρονιά.

To Top