Αποφασίζουν για το 50% από τα γήπεδα, αλλά με ισχύ από τη… Δευτέρα

Ώρα αποφάσεων από την Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, αφού οι ειδικοί συνεδριάζουν σήμερα (16/2) το μεσημέρι με αντικείμενο την περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ…

Μία μία οι χώρες στην Ευρώπη ανακοινώνουν την άρση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, μια τακτική την οποία φαίνεται να ακολουθεί και η Ελλάδα. Η κυβέρνηση έχει εισηγηθεί στην Επιτροπή την εξέταση για την άρση ορισμένων περιορισμών, κάτι που συζητήθηκε στην καθιερωμένη σύσκεψη της Δευτέρας για την πανδημία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη συνεδρίαση της Επιτροπής, στις 14:00, θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι όρθιοι σε εστίαση και διασκέδαση, η πληρότητα στα γήπεδα, ενώ αναμένεται ληφθούν αποφάσεις για το τι θα γίνει τελικά με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

Σε ό,τι αφορά τα γήπεδα και πάντα με τα χθεσινά δεδομένα, διότι η προϊστορία της πανδημίας έχει αποδείξει ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν όλα, η Επιτροπή φαίνεται να καταλήγει στην εισήγηση προς την Κυβέρνηση της αύξησης της πληρότητας στο 50% σε ανοικτά και κλειστά γήπεδα.

Ωστόσο και στα δύο θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι και όλων όσων το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι σε ισχύ, με τα νέα μέτρα να ισχύουν από την προσεχή Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.

Εάν ισχύει η παραπάνω πληροφορία και επιβεβαιωθεί και τυπικά, τότε το Άρης-ΠΑΟΚ θα γίνει μόλις με 1.000 άτομα στις κερκίδες.

To Top