Αποφασίζουν το επόμενο βήμα για το άρθρο 99, γενική συνέλευση προ των πυλών

Οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στην Αθήνα έχουν σηματοδοτήσει την ανάγκη αποφάσεων από την ΠΑΕ Άρης. Όλα αυτήν τη στιγμή είναι ρευστά, με την απόφαση να προκηρυχθεί γενική συνέλευση προ των πυλών.

Η Σούπερ λίγκα με 15 ψήφους και την αποχώρηση του Άρη αποφάσισε να «περάσει» η συμφωνία με τις 45 δόσεις για τα χρέη προς τους παίκτες, για την οποία δεν συμφωνούν οι κίτρινοι.

Πάνω σε αυτή τη βάση, η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο παρουσία της ΚΜΑ για το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να καταγραφούν όλα τα δεδομένα και να καθοριστεί το πλαίσιο δράσης σε ένα τόσο σημαντικό και καυτό μέτωπο.

Τα δεδομένα, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση των ομάδων της Σούπερ λίγκας θα εκθέσουν σήμερα, ενώπιον των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ Αρης, ο πρόεδρος, Γιάννης Ψηφίδης, μαζί με τον νομικό, Χρήστο Γρόλλιο. Οι δύο παράγοντες που εκπροσώπησαν τον Αρη στην λίγκα, θα συζητήσουν το όλο θέμα, βάζοντάς το σε ψηφοφορία, προκειμένου να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Στο συμβούλιο αυτό αναμένεται να συζητηθεί και η στάση του Άρη ενόψει της συνάντησης που θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα. Δια στόματος του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, Γιάννη Μώραλη έγινε γνωστό πως η Σούπερ λίγκα έχει προγραμματίσει μια συνεδρίαση την επόμενη βδομάδα, στην οποία θα κληθούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές για το θέμα που έχει προκύψει με τον Άρη.

Θεωρείται πλέον τ πιο πιθανό να ρίξουν το… μπαλάκι των αποφάσεων σε έκτακτη γενική συνέλευση μέσα στις επόμενες δέκα μέρες και με δεδομένο ότι το κρίσιμο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ είναι στις 26 Φεβρουαρίου, στο οποίο θα συζητηθεί η επιβολή ποινών ή όχι στον Άρη για χρέη προς τους ποδοσφαιριστές.

To Top