ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφασισμένοι άπαντες στον Άρη για τη νίκη κόντρα στο Λαύριο (17.00 – PRESSARIS LIVE)

Άπαντες στον Άρη είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη κόντρα στο Λαύριο, σήμερα στις 17.00 στο Παλέ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα παίζοντας μέσα στο «σπίτι» τους μαζί με τον κόσμο της ομάδας. Απέναντί του ο Άρης (ρεκόρ 1-3) έχει μια ποιοτική ομάδα, με πλάνο, στόχο και ομοιογένεια καθώς ο Χρήστος Σερέλης έχει κρατήσει έναν βασικό κορμό παικτών από την περσινή σεζόν. Το Λαύριο (ρεκόρ 3-1) έχει «2 στα 2» εκτός έδρας, έχοντας κερδίσει στην Πυλαία και τη Λάρισα.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Γιάννης Καστρίτης δε θα υπολογίζει τους Όμηρο Νετζήπογλου και Σταύρο Σχίζα, οι οποίοι θα είναι στη δωδεκάδα, όμως είναι ανέτοιμοι για να αγωνιστούν κι αν αυτό συμβεί θα αποτελέσει έκπληξη μεγάλου βαθμού αλλά και… ρίσκου. Αντίθετα ο Άρης θα έχει ένα νέο πρόσωπο, τον Τζέιμς Κέλι, ο οποίος έκανε δύο προπονήσεις με την ομάδα και έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για να τον χρησιμοποιήσει.

Φούφης, Πουρσανίδης Κ. και Καλδίρης είναι οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης, η οποία θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το ERTFlix – ERTSports. Κομισάριος του αγώνα ο Σιμητόπουλος.

To Top